Vuosikokoukset

Ylimääräinen vuosikokous 7.6.2022

Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran ylimääräinen vuosikokous järjes-tetään Yhdistyslain poikkeuslain (375/2021) sallimissa puitteissa verkossa 7.6.2022 klo 15.30 alkaen. Jäsenille on ilmoitettu sähköpostitse ylimääräisestä vuosikokouksesta 28.3.2022 ja 6.5.2022. Vuosikokouksen esityslista ja osallistumislinkki on lähetetty jäsenille heidän seuralle ilmoittamiinsa sähköposteihin. Lisäksi kutsu on julkaistu seuran verkkosivuilla. Sääntömuutoksista päättävää ylimääräistä vuosikokousta on edeltänyt jäsenille avoin työkokous 19.5.2022, jossa on päätetty ylimääräiselle vuosikokoukselle esitettävistä muutoksista sääntöihin. Työkokouksesta on ilmoitettu jäsenille myös edellämainituilla päivämäärillä. Mikäli et ole saanut kokouskutsua sähköpostitse, olethan yhteydessä seuran sihteeriin sihteeri@ainedidaktiikka.fi.

Mikäli et ole saanut vuosikokouskutsua sähköpostitse, olethan yhteyssä seuran sihteeriin (sihteeri (ät) ainedidaktiikka.fi). 

Vuosikokouksessa päätetään seuran sääntöjen päivittämisestä. Sääntöihin esitettävät muutokset on esitetty oheisessa liitteessä:

Tervetuloa! 

Emilia Luukka

Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran sihteeri

Vuosikokouskutsu 2022

Yhdistyslain poikkeuslain (375/2021) nojalla pyydämme jäseniä ilmoittautumaan seuran vuosikokoukseen 9.2.2022 klo 23:59 mennessä sähköpostitse lähetetyllä verkkolomakkeella.

Mikäli et ole saanut vuosikokouskutsua sähköpostitse, olethan yhteyssä seuran sihteeriin (sihteeri (ät) ainedidaktiikka.fi). Vuosikokouksen osallistumislinkki ja linkki seuran sääntöjen päivittämisestä äänestämiseen lähetetään jäsenen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Käsiteltävät asiat: 

Esitetään vuoden 2021 tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto.

Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Päätetään seuran sääntöjen päivittämisestä.

Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio ja päätetään jäsenmaksujen suuruuksista.

Valitaan hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tilalle.

Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varatoiminnantarkastajat.

Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Esitetään tiedotusasiat. 


Tervetuloa! 

Emilia Luukka

Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran sihteeri